Publicitate Imobiliara

Daca sunteti proprietarul unui imobil si doriti sa vindeti un apartament, trebuie sa prezentati persoanelor interesate cat mai multe informatii despre acesta. Modul in care va prezentati (vindeti) bunul scos la vanzare transforma un numar mai mare sau mai mic din "vizitatori" in cumparatori.Va prezentam un exemplu de cum se poate prezenta un apartament potentialilor cumparatori.

1. Puteti prezenta un plan de arhitectura (partiu)

- este cea mai simpla metoda de prezentare, dar si cea care va aduce in contact cu cele mai putin persoane interesate de apartament.

D:_ArhiProPub9. BadilaarhitecturaPT Badila 15 aprilie 2014 M
2. Se poate prezenta o simulare simplista a apartamentului

- prin aceasta varianta se induc potentialilor cumparatori notiunile de spatii, mobilare si functiuni ale apartamentului.

Apartmanete colorate
Randari 3D-2.png
Randari 3D-1
Randari 3D-3.png
3. Varianta cea mai buna de prezentare este aceea in care prezenati Randari 3D cu apartamentul

-adica simulari care evidentiaza realist spatiile, finisaje, mobilierul. In acelasi timp oferiti potentialilor cumparatori si o idee de design interior.

Metoda de prezentare prin Randari 3D este cea mai eficienta metoda de publicitate imobiliara. Costurile acesteia sunt infime in comparatie cu avantajele pe care le aduce. Spre exemplu, pentru apartamentul prezentat mai sus, cu un buget de 200 euro, obtineri Randari 3D de calitate si o prezentare a bunului pe care doriti sa il vindeti.

Pentru o oferta personalizata completeaza formularul "Cerere de Oferta".

Daca doresti mai multe informatii si detalii, ia legatura, GRATUIT, cu unul din specialistii nostri.